Somfy

Få 5.25% återbäring på ditt köp hos Somfy

Gå till Somfy

Kvalitativa och snyggt designade produkter för smarta hem garanterar trygghet och funktionalitet. Somfy är en av världens ledande tillverkare av produkter för hemautomation och satsar stort på det smarta hemmet. Med den smarta boxen TaHoma styrs dagligen tusentals hem automatiskt av nöjda kunder över hela världen! Möjligheterna är många och stora eftersom det finns tusentals markis-, rullgardins- och persiennmotorer installerade redan i svenska hem och de flesta av dessa kan automatiseras och bli en del av det smarta hemmet. Somfy Shop Sverige säljer produkter för det smarta hemmet, både från egna varumärket Somfy samt från andra tillverkare som t ex Philips Hue, Danfoss och Honeywell.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

  • Klarna
  • PayPal

Få 5.25% återbäring på ditt köp hos Somfy

Gå till Somfy
1 recensioner

Somfy erbjuder alltid:

  • Produkter för hemautomation
  • Snyggt designade produkter för smarta hem
  • Fri frakt & fri retur

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Somfy kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

1 recensioner
(0)  
(0)  
(0)  
(0)  
Enkelhet: Leveranstid: Sortiment: Webbshop:

Recensioner (1)

2018-12-20

Refundermedlem Verifierad köpare

Nöjd med köp.

Allt bra, nöjd.

Sortiment:

Enkelhet:

Leveranstid:

Webbshop:

Handlade via: Dator

Handlar online: 11-15 ggr per år

Ålder: 41-50

Kön: Man

Fler butiker inom Hem & Trädgård