Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Tårtdekoration.com

Få 6% cashback på ditt köp hos Tårtdekoration.com

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Tårtdekoration.com

Oavsett om det är en tårta till ett femtioårskalas eller till en sexårings dito, kan du hitta många häftiga och individuella utföranden på Tårtdekoration.com. Sidan erbjuder utöver en mängd olika dekorationsalternativ även möjligheten att använda sina egna foton som prydnad på tårtan.

Ha en individuell prägel på nästa barnkalas

På Tårtdekoration.com samlas det en mängd tillbehör som kan göra din tårta så unik som du vill. Här finns en många olika prydnader för tårtor, ätbara blommor, chokladdekorationer samsas tillsammans med brudpar och en stor mängd övriga kategorier. Något som har blivit otroligt populärt bland festplanerare är möjligheten att skapa individuella tårtor med hjälp av egna foton. Ett extra populärt alternativ hos deltagarna på barnkalas, där många använder privata foton men där lika bra alternativ kan vara ditt barns favoritprogram eller favoritleksak. Vill du ha en fototårta till barnkalas är det enkelt gjort att beställa en från denna läckra nätbutik.

Häftiga tårtprydnader för en personlig prägel

Det finns en riktigt stor mängd av tillbehör hos denna tårtspecialist. Oavsett om det gäller att utsmycka din födelsedagstårta eller tårtan för en väns 30-kalas så kommer du kunna hitta det du behöver hos denna nätbutik. Här finns en otroligt stor mängd tårtdekorationer till fest och högtider, såväl som ett utbud av kristyrdekorationer i alla dess former. Det finns garanterat något för alla, oavsett smak eller händelse. Till exempel finns det klassiker i kristyr, som otroligt fina duvor, violer och hjärtan som delar plats med mer moderna varianter som roliga cirkusclowner och små välgjorda flugsvampar. Vill du skapa en personlig prägel på nästa tårta är det enkelt gjort med hjälp från dessa tårtspecialister.

Tårtdekoration.com hjälper dig skapa en personlig tårta

Vill du skapa en personlig tårta med ett förevigat minne eller ditt favoritfotbollslag? Det kan du enkelt göra om du besöker Tårtdekoration.com. Där får du hjälp av proffs som brinner för att skapa minnesvärda tårtor inför nästa händelse i livet som kräver ett ordentligt firande. Välj någon av de klassiska varianterna i butikens utbud eller ladda upp en egen bild för att vara extra originell och personlig. På så sätt kan bjuda på en tårta som är helt unik. Tänk bara på att det är viktigt att bilden har tillräckligt hög upplösning då det kan ha negativ påverkan på resultatet att använda en bild som är för grynig.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Tårtdekoration.com erbjuder alltid:

  • Tårdekorationer för både bagerier och hemmabakare
  • Fast frakt: 59 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 60 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Tårtdekoration.com kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.