Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Tenson

Få 2,5% cashback på ditt köp hos Tenson

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Tenson grundades redan år 1951 i Varberg vilket innebär att man, idag, hittar utomhuskläder skapade av erfarenhet och kunskap. Tenson tillverkar utomhuskläder för alla möjliga förhållanden och väderlag, därtill är Tenson även noga med att testa produkterna så att kvaliteten är allt annat än tvivelaktig. Utöver den höga kvaliteten står även utseende och funktionalitet högt på listan för alla produkter som tillverkas av Tenson, men sist och inte minst är hållbarhet en vital del i alla skeenden för Tenson. I sortimentet återfinns, för kvinnor och män, allt från vandrings- och skidkläder vidare till badbyxor och T-shirts vidare till ryggsäckar och huvudbonader.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Tenson erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av utomhuskläder för män och kvinnor
  • Hög kvalité och funktionalitet
  • 30 dagars returrätt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 36 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Tenson kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.