Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Unisportstore.se

Få 2,5% cashback på ditt köp hos Unisportstore.se

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 4,5% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Unisportstore.se

Älskar du också fotboll? Då är butiken Unisportstore.se en bra matchning åt dig. Det är nämligen Skandinaviens största återförsäljare av fotbollströjor och fotbollsskor. I det breda sortimentet hittar du nästan alla tillbehör som du behöver för att spela fotboll, till exempel benskydd och målvaktshandskar.

Alla sorters fotbollsskor

Det är främst fotbollskläder- och skor som Unisportstore.se har specialiserat sig på. Du kan hitta skor från alla stora märken, som Adidas, Nike, Puma, Hummel och New Balance. Dessutom kan du hitta skor som är anpassade till att spela på alla olika sorters planer. Grus, gräs, konstgräs- och inomhusskor är inga problem att hitta i det stora sortimentet. Du hittar även träningskläder som shorts och t-shirts, både bekväma och i hög kvalitet. För dig som hellre hejar på än spelar själv finns det många olika fotbollströjor att välja på. De passar både som utstyrsel när favoritlaget spelar samt i vardagslivet. Alla dina favoritlag från olika länder finns med.

En stor sportbutik

År 2005 började den här sportbutiken sin resa. Från att ha sålt fotbollströjor från en liten lägenhet i Köpenhamn är nu butiken Skandinaviens största återförsäljare för fotbollsskor. Med de största märkena representerade i det enorma utbudet är det inte underligt att butiken har växt så det knakat. Något som också har bidragit till butikens popularitet är att du lätt kan göra dina nya skor och kläder mer individuella. När du till exempel köper en Nike fotbollströja, då kan du få namn eller nummer tryckt på den. Vill du göra dina skor personliga, då kan det broderas in namn, lag eller flagga.

Unisportstore.se har utrustning till dig och ditt lag

Det finns något för alla fotbollsälskare i den här butiken, vare sig du spelar fotboll själv eller hellre är en åskådare. Du kan hitta kläder och utrustning som passar både för träning och match. Det är viktigt med träningskläder som är sköna, oavsett om det är shorts eller en vindjacka som gäller. Alla stora märken finns representerade på Unisportstore.se, inklusive Puma, Nike och Adidas. Det garanterar att du kan hitta kläder som inte bara är bekväma utan även moderna och i det senaste funktionsmaterialet. Vare sig det är träningskläder till dig själv eller till hela ditt fotbollslag du är ute efter kan du hitta det i denna butik.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Unisportstore.se

Du kan få pengar tillbaka på ditt köp när du handlar på 1258 kända och trygga butiker. Bli medlem hos Refunder gratis och med ett enda klick. Då får du återbäring på dina onlineköp. Vi erbjuder dessutom återbäring vid rea och, faktiskt, cashback även med rabattkod. Det innebär att du kan spara ännu mer pengar på dina köp. Smart och smidigt.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Unisportstore.se erbjuder alltid:

  • Fotbollsskor och fotbollströjor
  • Fri frakt och fri retur över 799 kr
  • 30 dagars öppet köp

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-75 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Unisportstore.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.