Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Väskan

Få 4% cashback på ditt köp hos Väskan

Gå inte miste om riktiga pengar!

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Väskan

Hos Väskan hittar du ett stort sortiment av väskor för alla tillfällen. Oavsett om du söker efter en skolväska inför terminsstarten eller en moderiktig inför festen hittar du det du söker i denna butik. Handlar du via Refunder får du dessutom pengar tillbaka. Bättre än så blir det inte.

Få cashback vid köp av moderiktiga accessoarer

Väskan är ett familjeföretag som grundades 1939 och som sedan dess erbjudit hög kundservice samt moderiktiga väskor från välkända varumärken. År 2012 belönades företaget med priset "Årets gasell" utdelat av tidningen Dagens Industri, som ett bevis på att verksamheten utökats online och att nya kundgrupper hittats. I Väskans stora sortiment hittar man allt det man kan tänkas behöva för livets alla tillfällen, resväskor, ryggsäckar, handväskor, shoppingväskor, necessärer och mycket annat. Alla produkter är av högsta kvalitet, och finns i ett flertal välkända designer och modeller. Är man medlem i kundklubben får man dessutom unika erbjudande och andra fördelar. Är du dessutom ansluten till Refunder får du alltid rabatt när du handlar.

Pengar tillbaka på både resväskor och ryggsäckar

Butiken Väskan har alltid något för alla. Skall du iväg på en semesterresa kommer du att finna ett stort utbud av olika resväskor, alla av hög kvalitet från kända tillverkare. Du hittar även shoppingvagnar med stabila hjul och ställbara handtag, för att underlätta för turen till mataffären, samt resegarderober för dig som skall uppleva något riktigt speciellt. Kanske är du på väg till ett bröllop, ditt eget eller en väns, dina kläder måste nå destinationen utan fula rynkor och veck. Söker du efter en butik med högkvalitativa produkter och ett lågt pris på väskor, då behöver du inte leta längre.

Väskan har har moderna kvalitetsprodukter

Din väska är lika mycket en accessoar som det är en praktisk förvaringsmöjlighet. I butikens sortiment hittar du därför väskor från välkända prestigemärken som Hugo Boss, J.Lindeberg och Tiger of Sweden. Vi har väskor från de senaste kollektionerna, så du kommer att kunna dig i fas med modet när du bär din nya väska. Om det är dina barn som behöver en väska, och det praktiska behovet är viktigare än modegraden, så har vi också ett stort sortiment av barnväskor. Dessa finns till exempel utsmyckade med välkända figurer från filmer och tv-program, både som ryggsäckar för skolan eller som resväskor på hjul för utflykten eller semestern. Hos Väskan hittar du alltså väskor för hela familjens behov.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Väskan

Genom Refunder kan du shoppa loss på 1215 kända och trygga butiker och Väskan är en av dem. Här får du alltid pengar tillbaka, oavsett vad du handlar. Du får alltid cashback även vid rabatt. Det är bara att slå sig ner framför datorn, bli medlem med ett enkelt musklick och börja shoppa. Glöm inte, du får även återbäring vid rea.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Väskan erbjuder alltid:

  • Stort sortiment av väskor
  • Fri Frakt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Väskan kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.