Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Vitaminbutiken Kenkou

Få 10% cashback på ditt köp hos Vitaminbutiken Kenkou

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Vitaminbutiken

Kenkou är en stor onlinebutik som säljer det mesta inom hälsokost. Med ett stort sortiment av olika vitaminer, mineraler, hälsosam mat och annat inom näring kan du garanterat hitta det som passar dina unika behov. Bra priser och ett brett sortiment.

Ett brett utbud

Vare sig om det är Omega-3 rika fiskoljor eller vitaminer utvalda för att stödja kvinnans metabolism kan du hitta det här. Vitaminbutiken erbjuder ett mycket stort utbud av hälsokost och har även naturliga produkter för huden och håret. Allt är välsorterat i den här onlinebutiken och det är lätt att navigera runt det stora sortimentet. Det finns även en del annorlunda och spännande produkter att välja på. Eller vad sägs om japanska näringsstrumpor som gör dina fötter riktigt mjuka? Eller ett hälsosamt grönt kaffe som innehåller 300% mer antioxidanter än grönt te? I den här butiken kan du upptäcka nya produkter inom hälsokost.

Naturlig hjälp för huden

När du har problemhud, vare sig om du är vuxen eller en växande tonåring, kan det vara frustrerande att välja rätt behandling. Om du väljer en naturlig behandling är du inte bara snällare mot din hud, du kan också få mycket goda och långvariga resultat. Hos Vitaminbutiken hittar du många olika naturliga och effektiva behandlingar för problemhud. För ett friskt yttre krävs det även ett friskt inre. När du använder växtbaserade tillskott, som exempelvis Aloe Vera i kapselform, ser du till att din kropp får den allra bästa näringen och medicinen. När du har ett hälsosamt inre reflekteras det även genom ditt yttre.

Vitaminbutiken hjälper dig att bli piggare

Det är många som känner att de inte riktigt har den extra energin som de önskar. Speciellt under de mörka vintermånaderna känner sig många trötta. Genom att använda olika tillskott och vitaminer kan du bli piggare, även under vintern. På Vitaminbutiken hittar du bland annat ginseng som är stärkande och energigivande för kropp och sinne. Många upplever att de känner sig piggare efter en tids användning av tillskottet. Du kan även använda högkvalitativ Omega-3 rik fiskolja för att hålla vintertröttheten borta under den mörka årstiden. Fiskoljan innehåller naturlig Vitamin D som stora delar av befolkningen i Norden har brist på under vintern.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Vitaminbutiken Kenkou erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av hälsokost
  • Fast frakt: 29 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 29 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Vitaminbutiken Kenkou kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.