Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Whally

Få 5% cashback på ditt köp hos Whally

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Whally är ett skandinaviskt varumärke som strävar efter att kombinera en förbättring av vårt ekologiska avtryck med våra barns framtid genom hållbara produkter och initiativ för en bättre planet. Genom att minska användningen av plast och erbjuda hållbara produkter, arbetar Whally för en förbättrad havsmiljö och klimat. Med tanke på barns välbefinnande och harmoni, skapas enbart produkter i mjuka färger som smälter in i hemmets alla miljöer. I det hållbara barnproduktssortimentet hittas allt från napphållare och snuttefiltar, vidare till haklappar och barnmuggar och vidare till leksaker och accessoarer.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Whally erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av hållbara barnprodukter
  • Design och funktion med en medvetenhet för hållbarhet
  • Fri frakt över 399 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 43 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Whally kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.