Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Wiggle

Få 1% cashback på ditt köp hos Wiggle

Gå inte miste om riktiga pengar!

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Wiggle

Är du ute efter cyklar eller cykeldelar av allra högsta kvalitet är Wiggle en butik för dig! Med otroligt brett utbud av cyklar i många utföranden, precis som cykeldelar av mycket hög standard har den här butiken något för alla cykelfantaster oavsett nivå.

Proffs på cykel och cykeltillbehör

Letar du efter en riktigt bra cykelbutik på nätet? Då kan Wiggle vara precis det du söker. Med ett stort urval av cyklar och cykeldelar i olika prisklasser och ett brett utbud av accessoarer runt aktiviteten, har den här sidan satt sig på kartan som cykelsidan att gå till när man behöver proffsig hjälp och högkvalitativa produkter. Oavsett om du är ute efter reservdelar som tål tuffa tag eller är ute efter första cykeln till ditt barn kommer du hitta det du söker hos dessa cykelproffsen. Med ett genuint intresse för cykelsporten har den här sidan utmärkt sig genom sitt utbud där varje artikel är noga utvald för att hålla den klass sidan kräver av sina produkter.

Ett mycket välplanerat produktutbud

Wiggle har ett mycket brett utbud av produkter i olika kategorier. Här hittar du cyklar för triathlon av tävlingsstandard, barncyklar och mountainbikes. Det finns cyklar i en mängd olika prisklasser, allt beroende på vad du har för krav på dina produkter. Wiggle har även en stor samling av reservdelar till cyklar, och oavsett om du är ute efter continentaldäck till cyklar eller en ny ram i kolfiber finns det du söker i butiken. Precis som kläder och skor anpassade för cykling och andra friluftsaktiviteter. Med en spetskompetens inom området har entusiasterna bakom Wigle utvecklat ett produktutbud som är skapat med stor passion för sporten.

Wiggle är en proffsig butik

Utöver cykelprodukter och allt däromkring, finns det även ett stort utbud av sportprodukter i övriga kategorier som sidan erbjuder. Man har även stora sortiment inom löpning, simning och triathlon samt friluftsliv. Det handlar alltså om berikande men ibland krävande aktiviteter där du behöver bra utrustning för att prestera på max. Kort sagt kan man säga att är du typen som gillar en aktiv fritid är Wiggle något för dig. Med ett mycket stort urval av produkter i flera olika kategorier märker man att sidan vill utmärka sig genom sitt produktutbud, och oavsett din budget finns det här produkter som passar för just dig. Detta är en butik vi varmt rekommenderar.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Wiggle

När du handlar av företag som är registrerade på Refunder får du pengar tillbaka på allt du handlar online. på 1218 kända och trygga butiker får du som medlem en smidig återbetalning på dina samlade köp. Att bli medlem är gratis och är du typen som handlar mycket online är det här ett lysande tillfälle att få lite extra klirr i kassan. Du får även återbäring om butiken har rea eller en rabattkod!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Wiggle erbjuder alltid:

  • Allt för cykeln och cyklisten
  • Fri frakt över 420 kr

Särskilda villkor

Ingen cashback ges på Shimano

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Wiggle kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.