Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Workout Brands

Få 7,5% cashback på ditt köp hos Workout Brands

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Workout Brands har snabbt etablerat sig som den optimala destinationen för träningskläder, exklusivt fokuserad på att erbjuda det senaste inom träningsmode för både män och kvinnor. Sedan starten 2023 har de utökat sitt sortiment genom att samarbeta med både etablerade och uppstickande varumärken, med en öppen inbjudan till sina kunder att bidra med förslag på nya märken. Workout Brands drivs av en passion för rörelse och en strävan efter att inspirera sina kunder till en aktiv livsstil, med ett noggrant urval av träningskläder som stödjer varje steg i deras fitnessresa.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Workout Brands erbjuder alltid:

  • Omfattade utbud av träningskläder
  • Fri frakt över 800 kr
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Workout Brands kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.