Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Offline Cashback!

Refunders app ger dig nu möjlighet att få cashback i offline butiker! Du kan t.ex. få 20kr tillbaka när du tankar bilen eller 20kr på ett köp i din lokala matvarubutik. Just nu upp till 600kr tillbaka i fysiska butiker hos ELON!

Vi samarbetar med vissa offlinebutiker som ger oss en ersättning som vi delar med dig. För att kunna få offline-cashback behöver du Refunder Appen och betala ditt köp med valfritt betalkort. Klicka på en lokal kampanj i appen för att läsa villkor och registrera ditt köp. För att undvika missbruk tar du i appen även ett foto på kvittot. Kvittot sparas för att säkerställa att du får rätt cashback. 

För att kunna ta del av offline cashback behöver du den senaste versionen av Refunders App.
Det är gratis att vara medlem på Refunder och att ladda ner appen. Du kan ladda ner den här:Vi har ibland egna kampanjer där vi ger dig cashback på t.ex. en lunch i valfri restaurang, valfri bensinstation eller ett köp i din lokala livsmedelsbutik. Det är ett sätt för dig att testa på offline-cashback. Sådana kampanjer gäller normalt till en begränsad mängd personer och det är först till kvarn som gäller. 

Vad är skillnaden mellan Refunder Pay och offline-cashback?

Betalar du med Refunder Pay får du 1% i cashback på ALLA dina köp. Denna procent får du även om vi inte har något samarbete med den aktuella butiken. Hos offlinebutiker vi samarbetar med får du högre cashback, t.ex. skulle det kunna vara 10% cashback på ett restaurangbesök eller hos en frisör. Denna cashback får du oavsett vilket betalkort du använder när du registrerar köpet i vår app. Skulle du då dessutom betalat ett sådant köp med Refunder Pay får du då totalt 11% (10%+1%) cashback.