Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Offline Cashback

Hur fungerar offline-cashback?

Vi samarbetar med vissa offlinebutiker som ger oss en ersättning som vi delar med dig. För att kunna få offline-cashback behöver du Refunder Appen och betala ditt köp med ett betalkort. Klicka på den aktuella kampanjen för att läsa villkor och registrera ditt köp. För att undvika missbruk tar du i appen även ett foto på kvittot. Kvittot sparas för att säkerställa att du får rätt cashback. Vid misstänkt missbruk förbehåller vi oss rätten att neka cashback.

Vad behöver vara synligt när du fotograferar kvittot?

Se till att hela kvittot är synligt. Extra viktigt är:

- Butikens namn

- Köpbeloppet

- De 4 sista siffrorna på ditt betalkort
OBS! De 4 sista siffrorna står på kvittot så du ska inte inkludera ditt betalkort på bilden!

Vad gör jag om jag får mina kvitton digitalt?

Det går bra att ta ett foto av skärmen istället. 

Varför behöver jag betala med samma betalkort?

Vid registreringen skriver du in de 4 sista siffrorna på ditt betalkort. För att kunna få offline-cashback behöver du använda samma betalkort när du betalar för att vi ska kunna säkerställa att det är ditt köp. Ibland får du både ett kassakvitto och ett kvitto på kortbetalningen. Se då till att båda kvittona syns.

Hur fungerar kampanjer där butiken är Refunder?

Vi har ibland egna kampanjer där vi ger dig cashback på t.ex. en lunch i valfri restaurang. Det är ett sätt för dig att testa på offline-cashback. Sådana kampanjer gäller normalt till en begränsad mängd personer och det är först till kvarn som gäller. 

Vad är skillnaden mellan Refunder Pay och offline-cashback?

Betalar du med Refunder Pay får du 1% i cashback på ALLA dina offlineköp. Denna procent får du oavsett om vi har något samarbete med den aktuella butiken. Hos offlinebutiker vi samarbetar med får du högre cashback, t.ex. skulle det kunna vara 10% cashback på ett restaurangbesök eller hos en frisör. Skulle du då dessutom betala ett sådant köp med Refunder Pay får du då totalt 11% (10%+1%) cashback.