Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

REFUNDER-KNAPPEN

Missa ingen cashback

Med tjänsten Refunder-knappen kommer du aldrig mer förlora pengar för att du glömt bort att utnyttja Refunder innan ditt köp. När du besöker en butik där du kan få pengar tillbaka via Refunder påminner Refunder-knappen dig så du inte glömmer bort din cashback.

Refunder.se är Sveriges största cashbacksite som ger dig pengar tillbaka på alla dina onlineköp. Med tjänsten Refunder-knappen kommer du aldrig mer att förlora pengar för att du glömt bort att utnyttja Refunder innan ditt köp.

Refunder-knappen kan enbart installeras på din dator – ej på Smartphones eller surfplattor.

Hur gör jag?

Ladda ner Refunder-knappen

Ladda ner ner Refunder-knappen. Det görs automatiskt via Chrome Web Store, dit du länkas vidare.

Ladda ner Refunder-knappen

Installationen sker via Chrome Web Store. Programmet installeras direkt och aktiveras automatiskt.

Klart!

Refunder-knappen är installerad och klar att använda. Missa aldrig någon cashback!

Se cashbacken på Google

Refunder-knappen håller reda på vilka butiker som är ansluta till Refunder.se och meddelar vilken cashback du kan få direkt i sökresultatet på Google.

Missa ingen cashback!

När du besöker en butik som är ansluten till Refunder.se får du ett meddelande och möjlighet att aktivera din cashback direkt.

Se din cashback

När din cashback är aktiverad får du ett meddelande om hur mycket du får tillbaka och pengarna för ditt köp kommer att föras över till ditt Refunder-konto.

Se rabattkoder

Om en butik har en giltig rabattkod visas den vid klick på Refunder-knappen. Detta gör att du slipper leta runt efter rabattkoder samtidigt som du säkerställer din cashback.