Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Karolina köper julklapparna på nätet – och får riktiga pengar tillbaka

Med heltidsarbete och tre barn blir det snabbt stressigt när julsäsongen rullar in. För Karolina Nilsson har Refunder Pay bidragit till att såväl semesterresan som julklapparna kunnat planeras i god tid. Dessutom väntar en ordentlig cashback.
Karolina Nilsson och hennes man jobbar båda två inom tjänstesektorn och är mitt uppe i karriären. Trots att pandemin har bidragit till viss flexibilitet i sättet att arbeta blir julen som vanligt en påfrestning för både livspusslet och ekonomin. 


– Vi har under de senaste åren gått över till att handla nästan alla julklappar på nätet eftersom vi vill utnyttja den lilla tiden vi har över till aktiviteter med familjen. Både kredit och cashback

Det var under hösten 2021 som Karolina fick höras talas av en vän om Refunder och det nya kortet Refunder Pay. Med så kallad cashback på alla köp får hon riktiga pengar tillbaka när hon handlar. Fram till årsskiftet är cashback-nivåerna extra generösa, och Karolina menar att det kan bli en högst välkommen återbäring på kontot när det nya året börjar. 


– Som vi ser det är Refunders upplägg bra ur två perspektiv. Dels har vi upp till åtta veckor på oss att betala utan att det kostar oss något extra. Dessutom vet vi att vi får extra hög cashback på allt vi köper på sajten med Refunder Pay-kortet. Det gör att vi kan planera vår ekonomi på ett betydligt bättre sätt än tidigare. Vi har redan testat att handla mat genom Refunders butiker, och det har funkat utmärkt. 


Riktiga pengar tillbaka 

De 1000 e-handlare och butiker som är anslutna till Refunder har olika nivåer på sin cashback – allt från några procent upp till 40 procent av köpet. Därför vet Karolina ännu inte exakt hur mycket pengar hon kommer kunna hämta ut efter att den köpintensiva säsongen är över. Men hon har gjort en vana av att scanna igenom sajten i sin jakt på förmånliga erbjudanden. 


Räkna ut hur mycket pengar du kan få tillbaka per månad– Vi har faktiskt redan bokat en resa med hotell under jullovet genom Refunder Pay, vilket ger en cashback på hela 12 procent. Eftersom ekonomin är lite extra ansträngd vid den här tiden på året är det väldigt välkommet. Dessutom får vi en bra reseförsäkring på köpet. 


Karolina ser fram emot att nyttja tjänsten ytterligare framöver, även när det nya året tar sin början. 


– Eftersom det enkelt går koppla flera kort till samma konto ser vi det som naturligt att även min man har ett. På så vis kommer vi få cashback på allt vi konsumerar i vardagen. Vår äldsta dotter vill också ha ett, och då skulle vi kunna se vår cashback som ett gemensamt sparande. Vem vet, kanske till nästa års resa?Ansök om Refunder Pay

Shoppa ännu smartare med vårt nya kort - Refunder Pay. Ett kort som ger dig riktiga pengar tillbaka på allt du handlar, överallt! - samt en mängd olika förmåner.

Upptäck möjligheterna med Refunder Pay