Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Refunder står upp för människor på flykt!
Vi ger 50 kr till UNHCR för varje ny medlem.

Vi har startat ett samarbete med Sverige för UNHCR som skyddar och hjälper människor på flykt. Nu kan du handla med Refunder och samtidigt hjälpa flyktingar.

Hur fungerar det?
Varje gång du väljer att betala ut din återbäring från Refunder har du nu möjligheten att runda ner till närmaste tjuga och stödja UNHCR:s arbete för människor på flykt. För varje ny medlem hos Refunder kommer vi dessutom att skänka 50 kronor till UNHCR. Genom att skänka en del av din återbäring kan du ge nödhjälp och tak över huvudet till barn och familjer som har förlorat allt.

Vad gör UNHCR
UNHCR är FN:s flyktingorgan och leder det internationella arbetet med att ge skydd och nödhjälp till människor som tvingats på flykt. UNHCR finns i 138 länder i världen och skyddar fler än 70 miljoner människor på flykt. När barn och familjer tvingas fly lämnar de allt bakom sig för att finna säkerhet. Sina hem, sina ägodelar, sina liv. Nu kan du handla med Refunder och samtidigt hjälpa de som flyr.

Läs mer om UNHCR:s arbete på fnflykting.se.

Varje gång väljer att betala ut din återbäring från Refunder har du nu möjligheten att runda ner till närmsta tjuga och stödja UNHCR:s arbete för människor på flykt. För varje ny medlem hos Refunder kommer vi dessutom att skänka 50 kronor till UNHCR

Gå med gratis i Refunder

Så fungerar Refunder

1. Du handlar som vanligt

1. Du handlar som vanligt

Du handlar som vanligt i någon av våra 1220 anslutna butiker. Allt du behöver göra är att gå via refunder.se eller vår app.

2. Vi delar på provisionen

2. Vi delar på provisionen

Refunder får en ersättning av butiken vid ditt köp. Denna delar vi med dig.

3. Du får in pengar på ditt konto

3. Du får in pengar på ditt konto

När du uppnått minst 100kr i cashback kan du enkelt Swisha över dem till ditt bankkonto.

Redo för smartare shopping? Kom igång enkelt nu.

Gå med gratis i Refunder

100%

Kostnadsfritt

1220+

Anslutna butiker

1070k+

Medlemmar