Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Refunder står upp för människor på flykt!
Vi ger 50 kr till UNHCR för varje ny medlem.

Vi har startat ett samarbete med Sverige för UNHCR som skyddar och hjälper människor på flykt. Nu kan du handla med Refunder och samtidigt hjälpa flyktingar.

Hur fungerar det?
Varje gång du väljer att betala ut din återbäring från Refunder har du nu möjligheten att runda ner till närmaste tjuga och stödja UNHCR:s arbete för människor på flykt. För varje ny medlem hos Refunder kommer vi dessutom att skänka 50 kronor till UNHCR. Genom att skänka en del av din återbäring kan du ge nödhjälp och tak över huvudet till barn och familjer som har förlorat allt.

Vad gör UNHCR
UNHCR är FN:s flyktingorgan och leder det internationella arbetet med att ge skydd och nödhjälp till människor som tvingats på flykt. UNHCR finns i 138 länder i världen och skyddar fler än 70 miljoner människor på flykt. När barn och familjer tvingas fly lämnar de allt bakom sig för att finna säkerhet. Sina hem, sina ägodelar, sina liv. Nu kan du handla med Refunder och samtidigt hjälpa de som flyr.

Läs mer om UNHCR:s arbete på fnflykting.se.

Varje gång väljer att betala ut din återbäring från Refunder har du nu möjligheten att runda ner till närmsta tjuga och stödja UNHCR:s arbete för människor på flykt. För varje ny medlem hos Refunder kommer vi dessutom att skänka 50 kronor till UNHCR

Så här funkar Refunder Shape Created with Sketch.

Det är enkelt att vara en smart shoppare.

1. Du handlar som vanligt

1. Du handlar som vanligt

Du handlar som vanligt i någon av våra 1010 anslutna butiker. Allt du behöver göra är att gå via refunder.se eller vår app.

2. Vi delar på provisionen

2. Vi delar på provisionen

Refunder får en provision av butiken vid ditt köp för att vi rekommenderat dig som kund dit. Denna provision delar vi med dig.

3. Du får in pengar på ditt konto

3. Du får in pengar på ditt konto

När du har uppnått minst 100kr i cashback så kan du enkelt betala ut dem till ditt bankkonto.

Redo för smartare shopping? Kom igång enkelt nu.

Gå med gratis i Refunder
Icon Created with Sketch.

100%

Kostnadsfritt

Icon Created with Sketch.

1010+

Anslutna butiker

800k+

Medlemmar