Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Partnerartikel

Maximera återbäringen på ditt kreditkort med bonusjägaren

Kreditkort.nu

Att ha ett kreditkort med cashback är inte värdefullt om du inte använder det på bästa sätt. Men först och främst måste du välja det kort som passar dig och dina vanor bäst, och för att hitta rätt bör du ta hjälp av en expert.

För att hjälpa dig på vägen har vi därför har tagit kontakt med en självutnämnde bonusjägare och tillika kreditkortsexpert, och bett om tips och rekommendationer på hur du kan maximera återbäringen på ditt kreditkort.

På kreditkort.nu samlar bonusjägaren alla sina bästa tips

Kreditkort.nu är en av de ledande webbplatserna för jämförelser av kreditkort på den svenska marknaden. En av de experter som arbetar för webbplatsen är Adam Jarfjord som förutom att ha mångårig erfarenhet från kreditkortsbranschen, är expert på just bonuspoäng och återbäring.

Hans uppgift är att testa, granska och jämföra kreditkort med diverse bonuslösningar och har bland annat listat alla de bästa kreditkorten med cashback, så att du enklare kan hitta ett kort som passar dig.

På webbplatsen hittar du också guider som kan hjälpa dig med att maximera återbäringen och förmånerna med ditt kreditkort. Du får bland annat tips på hur du ska använda ditt kort för mest återbäring, vilka transaktioner du bör undvika samt förklaring för de vanligaste avgifterna och hur du minimerar dem.

3 tips för att maximera återbäringen

Som sagt bad vi Adam att ge oss tips på hur du maximerar din återbäring, och enligt honom är de tre följande faktorerna allra viktigast.

  1. Betala allt med kortet: För att få så mycket tillbaka som möjligt ska du så klart spendera så mycket som möjligt med ditt kreditkort. Därför bör allt från vardagliga köp till fasta utgifter såsom hyra och räkningar betalas med kortet.
  2. Granska villkoren noggrant: Tänk på att många kreditkort med återbäring har tak och begränsningar: Försök därför välja ett kort som inte har ett tak på hur mycket pengar du kan få tillbaka och som dessutom ger dig återbäring på så många olika transaktioner som möjligt.
  3. Välj ett billigt kort: Ju billigare ditt kreditkort är att äga och använda, desto snabbare kan du gå plus med din återbäring. Du bör därför välja ett kort med hög återbäring och låga avgifter.

Hitta ett kreditkort som är lönsamt för dig

Det viktigaste att granska när du ska hitta ett kreditkort med återbäring är att välja ett kort som är lönsamt för just dig.

Planerar du att shoppa mycket så är Refunder Pay ett utmärkt kort då du får återbäring på allt du köper, samt extra återbäring hos fler än 1 000 samarbetspartners. Vidare finns det kreditkort som ger dig återbäring när du tankar bilen och de kort som är extra lönsamma när du reser.

Du måste också räkna in eventuella årsavgifter och andra kostnader när du använder kortet. Ett cashbackkort är nämligen först lönsamt efter du har tjänat in årsavgiften. Att välja ett kort med låg eller utan årsavgift kan därför vara en bra idé.