Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

2XU

Få 7,5% cashback på ditt köp hos 2XU

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
2XU eller “Two Times You” som det uttalas är ett sportvarumärke som skapar tekniska och avancerade sportplagg. 2XU har kompressionsplagg som har en rad bra egenskaper. Kompression ger en rad fysiologiska fördelar, från förbättrad prestation till att minska risken för skador och påskynda återhämtningen. Den största fördelen med kompression är en ökning av blodflödet i och runt musklerna, vilket förbättrar prestationen under träning och påskyndar återhämtningen efter träningen. Kompression minskar också muskelrörelser, skador och ömhet. Man behöver inte vara en elitidrottare för att ha bra träningskläder.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

2XU erbjuder alltid:

  • Kompressionsplagg med en rad bra egenskaper
  • Fri frakt över 1000 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 36 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos 2XU kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.