Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

ActionKing.se

Få 3,5% cashback på ditt köp hos ActionKing.se

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
ActionKing.se är en totalleverantör av tillbehör till actionkameror. Oavsett om man letar efter en flytande selfiepinne, kamerafäste för skateboarden, undervattenshus till sin GoPro eller hållbar förvaring till sin actionkamera så är ActionKing.se den självklara butiken. ActionKing.se har som mål att om man letar efter tillbehör till sin sportkamera eller actionkamera lätt ska man hitta de tillbehör man söker. ActionKing.se är specialiserade på tillbehör till GoPro men säljer även till märken som Sony, Garmin, Polaroid, TomTom, SJCAM, Rollei, Xiaomi Yi. Både standardtillbehör som förvaring, fäste, skydd, minne, batteri, laddare men också udda tillbehör som fästen för skateboard, surfbräda, cyklop, gevär och metspön. Letar man efter mer avancerade tillbehör för filminspelning finns det även specialtillbehör som magnetfäste, 360 VR rigg, stabilisering och speciallösningar för filmning från drönare.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

ActionKing.se erbjuder alltid:

  • Stort sortiment av tillbehör till actionkameror
  • GoPro Tillbehör
  • Fri frakt över 300 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 35 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos ActionKing.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.