Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

aim’n sportswear är ett lifestyle-varumärke som vill uppmana alla tjejer och kvinnor att sikta högt och drömma stort! I det stora sortiment av träningskläder, streetwear och badkläder så satsar aim’n på magisk komfort, unik design och kreativa lösningar för att ge alla kunder en personlig upplevelse och känsla av varumärket.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klarna PayPal

5% 7.5% återbäring på ditt köp hos aim’n

aim’n erbjuder alltid:

  • Stort sortiment av träningskläder, streetwear och badkläder
  • Fri frakt över 500 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos aim’n kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Mix & Match!

Mix & Match!

Tillfällig kampanj

Mixa & matcha bland olika aim´n styles och hitta en personlig outfit att sikta högt och drömma stort i! Möjligheterna att kombinera färger, material och struktur är oändliga. Varje kollektion har något för alla! Det de har gemensamt är mjukt tyg som andas och sitter skönt mot huden, med en enkel och modern design som funkar både på och utanför gymmet.