Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Ali Express, en del av Alibaba Group i Kina, har vuxit dramatiskt de senaste åren och är idag en av världens största e-handelsföretag med över 6000 olika produktkategorier. Erbjudandena är mycket varierande: Elektronik, mode, leksaker, smycken, och mycket mer. Ali Express säljer däremot inte själv varorna - De erbjuder, som Ebay, möjligheten för säljare att göra det själv. Tack vare detta tillvägagångssätt har de ett mycket stort utbud som växer snabbt.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få upp till 2.7% återbäring på ditt köp hos Ali Express

Nivåer för återbäring

Få återbäring upp till 2.7%
Lägsta återbäring 0.3%

Visa alla nivåer för återbäring

Ali Express erbjuder alltid:

  • Elektronik, mode, leksaker, smycken, och mycket mer

Särskilda villkor

Återbäring ges ej för köp som genomförs i butikens app. Köp som ligger under Ali Express market genererar enbart 0,3% i återbäring. Återbäring ges ej för köp inom kategorin travel, specials och Russian books. Inrapporterade köp ger 0.3% i återbäring. Ett köp kan komma att registreras som flera köp på ditt medlemskonto.

Återbäringen beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-365 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Ali Express kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Återbäring hos Ali Express

Ali Express erbjuder återbäring upp till 2.7%, Nedan listas hur mycket återbäring som erbjuds till respektive kategori.

Få återbäring upp till 2.7%
Lägsta återbäring 0.3%