Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Animigo

Få 5% cashback på ditt köp hos Animigo

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Animigo erbjuder ett varierat utbud av kvalitetsprodukter; nyttiga, naturliga och smakrika, samt tips, tricks och roliga idéer för hur man håller husdjurskompisen lycklig och frisk. Animigo är medvetna om att alla husdjur har olika behov och att alla är olika, och genom att ha fokuserat på produkter med naturliga ingredienser och noggrant framtestade sammansättningar, så kan de erbjuda ett stort sortiment med någonting som passar alla små och stora (icke mänskliga) familjemedlemmar.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Animigo erbjuder alltid:

  • Tillskott och välmående för hund och katt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-160 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 19 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Animigo kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.