Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Asics Outlet

Få 1,5% cashback på ditt köp hos Asics Outlet

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Asics Outlet är som namnet beskrivets asics outlet. Men vilka är då Asics? Asics är ett företag som drivs av en passion för rörelse och tron på dess positiva effekter på kropp och själ, vilket speglas i deras namn, "Anima Sana In Corpore Sano" - en sund själ i en sund kropp. Sedan grundandet av Kihachiro Onitsuka i efterkrigstidens Japan, har ASICS ägnat sig åt att förbättra människors välbefinnande genom idrott, en vision som levt vidare i över 70 år. Från den första basketskon med sugkoppsteknik inspirerad av bläckfisktentakler, till ett brett utbud av tekniskt avancerade skor och kläder, fortsätter ASICS att innovera för att möjliggöra en sund själ i en sund kropp för fler. Genom förvärv av varumärken som Haglöfs och Runkeeper™, samt sitt engagemang för hållbarhet och psykisk hälsa, visar ASICS sitt breda åtagande att lyfta individer och samhällen världen över. I soritmentet återfinns träningskläder, skor, accessoarer och mer för både äldre och yngre samt damer, herrar och barn.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Asics Outlet erbjuder alltid:

  • Enormt utbud av träningskläder
  • Schyssta priser
  • Brett hållbarhetstänk

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Asics Outlet kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.