Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Barnposters.se

Få 20% cashback på ditt köp hos Barnposters.se

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Barnposters.se, en del av Min Poster Sverige AB, utmärker sig som en ledande aktör på marknaden för barnposters med över 1000 inspirerande motiv. Kollektionen av barnposters är inte bara estetiskt tilltalande utan också pedagogiskt värdefull, med motiv som täcker allt från djur och natur till rymden och fantasivärldar, perfekt för varje barns unika intressen och passioner. Fokuset på kvalitet och miljöansvar genomsyrar verksamheten, med posters som trycks på högkvalitativt papper för långvarig hållbarhet och skarpa färger, samt en produktion baserad på beställning för att minska avfall.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Barnposters.se erbjuder alltid:

  • Brett utbud av posters
  • Fri frakt över 299 kr
  • Högkvalitativa barnposters

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Barnposters.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.