Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Bobbys.se

Få 5% cashback på ditt köp hos Bobbys.se

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Bobbys har fler än 30 år erfarenhet om hår och skapar produkter som är svensktillverkade, veganska men även sulfat och paraben-fria. Bobbys anser att det inte ska vara nödvändigt att behöva gå till en hårsalong för att få tag i högkvalitativa produkter för ett lyxigt, välmående och vackert hår. Med hjälp av Bobbys produkter är det möjligt att använda lyxiga salongsprodukter varje dag och skillnaden på håret kommer att vara tydlig. I sortimentet återfinns produkter så som schampo, balsam, body wash, stylingpaket och många fler.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Bobbys.se erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av lyxiga och högkvalitativa hårvårdsprodukter
  • Svensktillverkade produkter
  • Fri frakt från 299 kr
  • Snabba leveranser

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 34 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Bobbys.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.