Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Click & Grow

Få 5% cashback på ditt köp hos Click & Grow

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 7% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Click & Grow specialiserar sig på smarta trädgårdar som hjälper till att odla färsk mat utan ansträngning. Tekniken tar hand om växter automatiskt och ser till att de alltid har tillräckligt med ljus, näringsämnen och vatten. Växterna växer 30% snabbare samtidigt som de använder 95% mindre vatten med hjälp av produkten. Click & Grow erbjuder en innovativ smartkruka för odling av krukväxter. Hela processen med växttillväxt sköts av sensorerna, mjukvaran och den exakta elektroniken i smartpotten. En verkligt anmärkningsvärd pryl för den moderna människan!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Click & Grow erbjuder alltid:

  • Smarta trädgårdar som sköter allt
  • Fri frakt över 200 EUR
  • Örter, blommor och annat grönt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Click & Grow kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.