Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Cocktailored

Få 5% cashback på ditt köp hos Cocktailored

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Cocktailored är ett inspirerande klädmärke som tar sin kreativa grund i cocktailvärlden. En samling av stilrena och mångsidiga basplagg gör det möjligt att mixa och matcha för att skapa en unik stil som passar alla tillfällen. Varje plagg är noga broderat med subtila influenser från fantastiska drinkar och målet är att erbjuda bekväma och stilfulla kläder för alla. Vision är att leverera kläder som passar perfekt för alla tillfällen, med detaljer som är inspirerade av klassiska cocktails, vilket är anledningen till butiksnamnet: Cocktailored.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Cocktailored erbjuder alltid:

  • Stilrena och mångsidiga klädesplagg
  • Klädesplagg inspirerade av klassiska cocktails
  • Fri frakt över 70 EUR

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 42 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Cocktailored kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.