Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Cubus

Få 3% cashback på ditt köp hos Cubus

Cashback ges endast vid köp av presentkort på Zupergift som sedan löses in till ett presentkort på Cubus. Notera att butikens egna regler (antal, exkluderade produkter m.m.) för presentkortsanvändande gäller.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Köp presentkort hos Zupergift som sedan går att lösa in till ett presentkort hos Cubus.

Cubus är ett av nordens ledande klädeskedja med målet att kunna täcka hela familjens klädbehov. Det huvudsakliga fokuset ligger i att erbjuda prisvärda, högkvalitativa, miljövänliga, bekväma och snygga produkter. I det enorma sortimentet finns alla typer av kläder och accessoarer som går att tänka sig för damer, herrar, barn och bebisar.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Cubus erbjuder alltid:

  • Enormt utbud av kläder för alla åldrar och kön
  • Kvalitativa och bekväma kläder
  • 100 dagars öppet köp hos Cubus

Särskilda villkor

Cashback ges endast vid köp av presentkort som löses in hos Zupergift till ett Cubus-presentkort. Ej inlösta presentkort kan returneras inom 14 dagar genom att kontakta Refunder. Eventuella returer efter inlöst presentkort hanteras direkt av butiken. Värdekoden hos Zupergift har en giltighetstid på tolv månader från inköpsdatum.

Klar för utbetalning

14 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Cubus kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.