Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Diesel

Få 3% cashback på ditt köp hos Diesel

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Diesel är ett innovativt internationellt livsstilsföretag som producerar en omfattande kollektion av jeans, kläder och accessoarer. Sedan starten 1978 har Diesels filosofi varit konstant: ett varumärke som står för passion, individualitet och självuttryck. Diesel är känt för att utmana gränser och anamma ett djärvt tillvägagångssätt i sin design, vilket tilltalar de som söker uttrycka sin unika stil. Genom åren har Diesel upprätthållit sitt åtagande att skapa högkvalitativa, trendskapande modeartiklar som resonerar med en global publik som värderar kreativitet och distinktion i sitt klädval.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Diesel erbjuder alltid:

  • Omfattande utbud av kläder
  • Kvalitetsprodukter
  • Trendskapande kläder

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 90-120 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 11 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Diesel kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.