Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

D°N

Få 12% cashback på ditt köp hos D°N

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
D°N är ett nordiskt klädmärke med bas i Göteborg, som specialiserar sig på att designa och tillverka streetwear-inspirerade kläder för en aktiv urban livsstil. D°N grundades av en civilingenjör med en passion för utomhusaktiviteter och ett behov av praktiska och snygga kläder som passar den nordliga livsstilen. D°N strävar efter att erbjuda funktionella och stiliga höstjackor som är vind- och vattentäta och kan användas som regnjackor, övergångsjackor och skaljackor. Målet är att vara den ledande designern och tillverkaren av streetwear-inspirerade kläder, skor och accessoarer samt att hjälpa människor att känna sig bekväma och se snygga ut i alla situationer.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

D°N erbjuder alltid:

  • Kvalitativt utbud av jackor och rockar
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt och retur

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 29 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos D°N kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.