Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Elite Hotels of Sweden

Få 3,5% cashback på ditt köp hos Elite Hotels of Sweden

Säkerställ att cashbacken registreras som den ska genom att inte besöka några andra webbplatser mellan aktivering av cashback och genomförandet av köp/bokning.
Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Elite Hotels består i dag av ett fyrtiotal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Ambitionen är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell, det ska ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Elite Hotels of Sweden erbjuder alltid:

  • Hotell i hela Sverige i toppklass

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Elite Hotels of Sweden kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.