Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Elliotti är ett familjeföretag där fokus är att ge sina kunder högkvalitativa produkter för god hälsa och skönhet, på bästa miljömässiga sätt. Kollektionen är designad in-house i Oslo, Norge av MellyMoon med stort fokus på fina detaljer. MellyMoon-produkterna är skapade i hållbar mulberry-silke av högsta kvalitét. Silke är naturligt lågallergeniskt, så det är inte bara en lyxig produkt utan också ett hälsosamt alternativ till traditionella bomull / satinprodukter. Bambu är ett helt naturligt, organiskt, miljövänligt och nedbrytbart material. Den växer vilt (den snabbast växande växten i världen) och kräver minimalt med vatten, inga pesticider eller andra giftiga kemikalier används på bambu.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

PayPal
Elliotti

Få 5% cashback på ditt köp hos Elliotti

Elliotti erbjuder alltid:

  • Högkvalitativa produkter för god hälsa och skönhet
  • Fri frakt över 500 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Elliotti kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Hem & Trädgård