Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

EMP powered by Sweden Rock

Få upp till 3,5% cashback på ditt köp hos EMP powered by Sweden Rock

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få upp till 5,5% cashback istället.
Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Emp powered by Sweden Rock

Gillar du hårdrock kommer du älska Emp powered by Sweden Rock, en nätbaserad butik med hårdrockstema som tillsammans med Sweden Rock förser musikälskare med produkter. Med ett stort utbud av både kläder och övriga hårdrockstillbehör är det här det självklara stoppet för hårdrockare över hela landet.

Ett brett urval av produkter med attityd

Sidan erbjuder kläder med attityd till en bred publik. Här finns ett brett spektrum av olika klädesplagg. Utöver klassiska hårdrockströjor som finns i en mängd utföranden, så finns det även läckra Harry Potter-tröjor som är riktigt coola. Det finns ett stort urval av kläder som alla har blivit noga utvalda både för sin stil och kvalitet, och du hittar allt ifrån hårda jeans till kaxiga kjolar och korsetter i den här nätbutiken. Emp powered by Sweden Rock är en riktigt bra nätbutik med attityd som erbjuder något för alla. Det finns även en hel del musik på både LP och CD på sidan.

Ett stort utbud av högsta kvalitet

Är du ute efter bandtröjor av riktigt hög kvalitet? Då kommer du bli mer än nöjd av det stora utbudet på Emp. På sidan samlas det över 2000 tröjor med olika bandmotiv, så oavsett vilket som är ditt favoritband lär du hitta det i utbudet från den här sidan. Här finns även en hel del merchandise för heavy metal, både vad gäller tröjor och musik. Sidan utmärker sig genom ett mycket stort utbud av kläder och produkter i bra kvalitet, till mycket överkomliga priser, så det är lätt att förstå att detta är en given favorit bland Sveriges hårdrockare och klädälskare.

Emp powered by Sweden Rock erbjuder mycket

Utöver det musikinspirerade plaggen och prylarna finns det en avdelning avsatt för "fan-merchandise." Helt enkelt prylar som hedrar ett givet ämne. Exempel är bland annat Nintendo, Minions, Breaking Bad och Jack Daniels tillsammans med många andra, förärade med en egen avdelning på denna sida med ett brett utbud av häftiga kläder till kunder av alla sorter. Letar du efter posters med ditt favoritband i riktigt häftig design och kvalitet i hög standard är det här en sida för dig. Emp powered by Sweden Rock har över 300 posters i grymma utföranden som du kan införskaffa för att förhöja estetiken i ditt hem.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Emp powered by Sweden Rock

Vill du få pengar tillbaka när du handlar online? Bli medlem gratis hos Refunder för att få tillbaka pengar efter dina köp på 1258 kända och trygga butiker av en mängd olika sorter. Du får återbäring vid rea och cashback även vid rabatt. Att bli medlem är gratis så registrera dig nu för att börja skörda fördelarna av ett medlemskap hos Refunder!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

EMP powered by Sweden Rock erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av musik och kläder
  • Över 26 000 produkter i lager

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-100 dagar

När du har slutfört ditt köp hos EMP powered by Sweden Rock kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.