Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Florister i Sverige

Få 6% cashback på ditt köp hos Florister i Sverige

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Florister i Sverige har samlat florister och blomsterbutiker runt om i Sverige under ett och samma nätverk. Beställ blombudet direkt av den lokala blomsterbutiken som närmast den ort dit du vill skicka blommor till.

Hos Florister i Sverige skapar floristerna i blomsterbutikerna buketter ur deras egna sortiment och på så sätt skapas fantastiska kreationer med butikens egna prägel på alla blombuketter och blomsterarrangemang. Det innebär att kunden får en unik sammansättning av blommor som floristen skapar utifrån de blommor som är i säsong och som floristen gillar att arbeta med.

Genom beställningsprocessens val förklaras det enkelt för floristen i den utförande butiken vilken känsla buketten ska förmedla med blomsterbudet, vilket tillfälle det gäller och vem blombuketten ska skapas för.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Florister i Sverige erbjuder alltid:

  • Skicka blommor inom Sverige och utrikes!
  • Leverans samma dag
  • Bukett skapad efter önskemål

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 40 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Florister i Sverige kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.