Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

FOAM Accessories

Få 20% cashback på ditt köp hos FOAM Accessories

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
FOAM Accessories, grundat med en passion för naturlig skönhet, har skapat en unik plats för de som söker högkvalitativa produkter för torrt hår och känslig hud. Sortimentets exklusiva schampokakor är noggrant framtagna med ekologiska oljor och en djup förståelse för hårets och hudens behov, samtidigt som de är medvetna om djur och miljö. FOAM Accessories tror på hållbarhet som en central del av samhällets klimatomställning och erbjuder schampokakor som är en modern och miljövänlig ersättning för traditionellt flytande schampo. Med en inriktning på enkelhet och skonsamhet för både kropp och miljö, ger FOAM Accessories sina kunder en magiskt vacker hårvårdsrutin direkt från duschen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

FOAM Accessories erbjuder alltid:

  • Exklusiva schampokakor
  • Hållbarhet som en central del
  • Fri frakt inom Sverige

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 38 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos FOAM Accessories kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.