Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Fortum är ett ledande energibolag som utvecklar och erbjuder kunderna lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering.

Mer än ren energi - Som kund hos Fortum kan du vara säker på att alltid få ren energi till ett konkurrenskraftigt pris. Det är en garanti! Men du blir också en del av en större förändring. Fortum gör det genom att minska utsläppen, utveckla förnybar energi och nya innovationer, förbättra återvinning och påskynda övergången till eldrivna transporter. Fortum delar oron kring klimatförändringarna – därav agerar Fortum här och nu. För en bättre framtid. Följ med på resan och bli en del av förändringen mot en renare värld.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Fortum

Få 250 kr cashback på ditt köp hos Fortum

Cashback ges endast i samband med att ett elavtal tecknas.

Inte inloggad?

Logga in eller Skapa konto

2 recensioner

Fortum erbjuder alltid:

  • Ledande inom ren energi

Särskilda villkor

Cashback ges endast i samband med att ett elavtal tecknas.

Klar för utbetalning

Mellan 15-100 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Fortum kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Tjänster & Abonnemang