Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Fotakuten

Få 10% cashback på ditt köp hos Fotakuten

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Fotakuten.se, etablerat sedan 2003, är en framstående svensk butik specialiserad på fotvårdsprodukter. Målsättningen är att erbjuda högkvalitativa produkter som förenklar användarens vardag. Med ett sortiment som sträcker sig från problemlösande produkter till behagliga fotbadsprodukter, har Fotakuten.se positionerat sig som en expert inom fotvård. Som en av Sveriges äldsta fotbutiker, har de en djup kunskap om välbeprövade produkter och bidrar varje år till att hjälpa tusentals människor med deras dagliga fotvårdsproblem. Fotakuten.se erbjuder snabba leveranser, utmärkt kundservice och löpande erbjudanden, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla fotvårdsbehov.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Fotakuten erbjuder alltid:

  • Brett produktutbud
  • Fri frakt från 499 kr
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 23 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Fotakuten kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.