Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Giga Tyres

Letar du efter nya däck behöver du inte leta längre än till Giga Tyres. Företaget erbjuder riktigt bra kvalitetsdäck till förmånliga priser. Du handlar enkelt däck i deras nätbutik, som har öppet köp och snabba leveranser till sina kunder i Sverige och resten av världen.

En däcktillverkare som håller måttet

Oavsett om det är dags att sätta på vinterdäck på bilen eller om det handlar om en ny uppsättning sommardäck kan du hitta det du söker hos denna grymma nätbutik. Är du ute efter billiga däck online? Då kan Giga Tyres vara en riktigt bra lösning för dig! Med ett stort urval av däck av allra högsta kvalitet från en rad mycket kända däcktillverkare och därtill snabba leveranser med fri frakt, är den här däckbutiken ett utmärkt val när det gäller att skaffa nytt gummi till ditt fordon. Oavsett om det är en bil, lastbil eller motorcykel det handlar om.

Däck från de absolut bästa tillverkarna

Är du ute efter prisvärda däck av allra högsta klass? Då kommer du tveklöst hitta det du söker hos denna däckleverantör. Bland sortimentet finns klassiska däckmärken som Michelin, Continental, Hankook och Bridgestone till förmånliga priser. Med gratis frakt och snabba leveranser till sina kunder har nätbutiken utmärkt sig genom att erbjuda väldigt prisvärda gummiprodukter. Till exempel har de väldigt förmånliga priser på Bridgestonedäck på nätet, precis som på flera andra marknadsledande däcktillverkare. På sidan hittar du även en stor mängd motorcykeldäck i massor av olika storlekar och utföranden, så är det dags för nya däck inför sommarsäsongen är det här en butik som är väl värd ett besök.

Giga Tyres har däck av absoluta toppklass

Innan det är dags för dig att göra nästa inköp av däck till ditt fordon, är det av högt värde för dig att kika in på Europas ledande däckåterförsäljare Giga Tyres som erbjuder produkter av allra högsta kvalitet. Att investera i märkesdäck är något som ofta betalar sig många gånger om under ett däcks livstid. Med snabba leveranser som dessutom är helt gratis erbjuder den här återförsäljaren däck från branschens i särklass bästa märken. Med överkomliga priser och en bra kundservice är det inte konstigt att den här Europeiska däckgrossisten är det självklara valet för bilburna vänner över hela Europa.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Giga Tyres varje gång

När du handlar dina uppsättningar av däck hos Giga Tyres får du pengar tillbaka om du är medlem hos Refunder. Vårt samarbete med nätbutiker i alla olika branscher har resulterat i att du får återbetalning på 865 kända och trygga butiker. Du får återbäring vid rea utan krångel på upp till 12,5%, precis som det ges cashback även vid rabatt för dig som medlem hos oss.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

PayPal
Giga Tyres

Få 1.5% cashback på ditt köp hos Giga Tyres

Giga Tyres erbjuder alltid:

  • Billiga däck med snabb leverans
  • 30 dagars returrätt

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Giga Tyres kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Till bilen