Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Gripsholm

Få 7,5% cashback på ditt köp hos Gripsholm

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Gripsholm, ett varumärke som hyllar skandinavisk stil och erbjuder högkvalitativa textila produkter, välkomnar besökare till en värld av naturliga material och en stark fokus på kvalitet. Med anor som sträcker sig tillbaka till 1970 och hemvist i Helsingborg, Sverige, är Gripsholm en tradition som lever vidare. Gripsholms designer, Maria Bannura, är passionerad inom hemtextil och skapar svensk design i världsklass. Genom kraftfull marknadsföring och samarbeten med influencers sprider Gripsholm skandinavisk harmoni i hemmet och lever upp till sina värderingar om engagemang, professionalism, effektivitet och ansvarstagande.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Gripsholm erbjuder alltid:

  • Stort utbud av produkter inom kategorierna duka, sova, inreda och bada
  • Fri frakt över 399 kr
  • Sov-skönt-garanti

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 30 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Gripsholm kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.