Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Haglöfs

Få 3% cashback på ditt köp hos Haglöfs

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Haglöfs är en av de största leverantörerna av friluftskläder, -utrustning och -skor i Norden, Europa och Asien, och är sedan 2010 en del av ASICS®-familjen. Haglöfs vill uppmuntra och inspirera människor till att uppleva naturen och friluftslivet. Här finns produkter inom alpint, bergsklättring och trekking men även urbana plagg för att inspirera och uppmuntra stadsmänniskan till att uppleva natur och friluftsliv. Haglöfs erbjuder över 400 produkter för ett brett spektrum av aktiviteter. Haglöfs erbjuder funktionella produkter med en fantastisk design till allt ifrån pendlare, cyklister och skidåkare

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Haglöfs erbjuder alltid:

  • Stort sortiment av friluftskläder, -utrustning och -skor
  • Fri frakt och fri hemleverans över 500 kr

Särskilda villkor

Cashback ges när man handlar på Haglöfs Sverige

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-160 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 80 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Haglöfs kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.