Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Harman Kardon

Få 5% cashback på ditt köp hos Harman Kardon

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Harman Kardon är en amerikansk tillverkare av modern hifi-utrustning som varit länge i branschen. Deras produkter definitivt något för dig som uppskattar välljud, snygg design och smidiga sladdlösa lösningar. Genom Refunder får du pengar tillbaka när du investerar i ljudupplevelser.

Anrikt och modernt

Detta klassiska företag har gjort ljudutrustning i mer än 60 år och man ligger än i dag i utvecklingens framkant och satsar hela tiden stort på innovationer som leder till bättre och bättre ljudkvalitet. Om du läser om ljudlösningar från Harman Kardon kommer du att märka att företaget ofta varit först med nya tekniska uppfinningar, som att kombinera förstärkare och radio i samma apparat. Idag är man stora på trådlöst ljud och har många snygga och smidiga lösningar för moderna hem. Nuförtiden kan du streama musik från datorn eller mobiltelefonen och ofta få samma, eller bättre, ljudkvalitet som från en dyr CD-spelare.

Satsa på det senaste

Elektronisk utrustning hör till i ett modernt hem. Tidigare har stereoanläggningar ofta varit skrymmande och krångliga att kombinera med varandra. Idag är det istället diskreta bärbara Bluetooth-högtalare från Harman Kardon som gäller, samt hörlurar och headset som ger dig flexibla ljudupplevelser utan krångel. Stereon tar inte över ett rum på samma sätt som den tidigare gjort utan är något som du enkelt kan ta med dig till den plats där du för stunden har lust att lyssna på musik. Harman Kardon är dessutom kända för att göra riktigt snygga produkter och vi på Refunder är mycket nöjda över att kunna erbjuda dig pengar tillbaka på köp från företaget!

Harman Kardon är stora på moderna musiklösningar

Alla vill väl ha bra ljusåtergivning? Oavsett om det handlar om enkla högtalare till en dator, utrustning som du kan ta med dig ut i trädgården eller om du vill ha bästa möjliga ljud från din hembio-anläggning kan du räkna med hög kvalitet från Harman och Kardon. Företaget har det mesta inom stereo- och surroundljud och en ledstjärna som lyser genom deras produktserier är att det ska vara enkelt att lyssna på musik. Du behöver inte vara det minsta tekniskt kunnig för att få riktigt bra ljud i hemmet. Harman Kardon är ett av våra absoluta favoritföretag när det handlar om ljud.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Harman Kardon erbjuder alltid:

  • Högtalare och hörlurar av högsta kvalietet
  • Fri frakt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-31 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Harman Kardon kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.