Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

H&M

Få 3% cashback på ditt köp hos H&M

Cashback ges endast vid köp av presentkort på Zupergift som sedan löses in till ett presentkort på H&M. Notera att butikens egna regler (antal, exkluderade produkter m.m.) för presentkortsanvändande gäller.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Köp presentkort hos Zupergift som sedan går att lösa in till ett presentkort hos H&M.

H&M är ett globalt mode- och designföretag som erbjuder mode och kvalitet till bästa pris på ett hållbart sätt för kvinnor, män och barn. Det enorma sortimentet består av allt från festkläder och maskeradkostymer till kavajer och kostymer vidare till strumpor, sovplagg och tights.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

H&M erbjuder alltid:

  • Enormt utbud av kläder för alla åldrar och kön
  • En stor mängd stilar och trender inom mode, skönhet och accessoarer
  • 30 dagars öppet köp

Särskilda villkor

Cashback ges endast vid köp av presentkort som löses in hos Zupergift till ett H&M-presentkort. Ej inlösta presentkort kan returneras inom 14 dagar genom att kontakta Refunder. Eventuella returer efter inlöst presentkort hanteras direkt av butiken. Värdekoden hos Zupergift har en giltighetstid på tolv månader från inköpsdatum.

Klar för utbetalning

14 dagar

När du har slutfört ditt köp hos H&M kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.