Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

HUGO BOSS

Få 4% cashback på ditt köp hos HUGO BOSS

Ingen cashback ges på köp via HUGO BOSS egna app.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
HUGO BOSS är ett tyskt klädmärke och modehus som har tillverkat herrkostymer och andra klädesplagg av hög kvalitet sedan 1950-talet. HUGO BOSS är en av de ledande tillverkarna av herrkostymer, men har även massor av snyggt mode för både herr och dam samt snygga accessoarer och skor för såväl honom som henne.

Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen. HUGO BOSS sätter kunden i fokus och tack vare passion, kvalitet och personlighet skapar HUGO BOSS ett märke med högt igenkänningsvärde. BOSS är märket med mångsidighet för en variationsrik vardag. HUGO är märket med en blandning av modernt skrädderi och starka casual-drag för en okonventionell look.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

HUGO BOSS erbjuder alltid:

  • Snygga herr- och damkläder
  • Fri frakt
  • Expressleverans

Särskilda villkor

För att ett köp ska kunna spåras behöver du ha accepterat alla cookies på HUGO BOSS. Ingen cashback ges på köp via HUGO BOSS egna app.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos HUGO BOSS kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.