Interflora

Få 6.25% återbäring på ditt köp hos Interflora

Gå till Interflora

Aktuella erbjudanden från Interflora

  Härliga julbuketter!

  Ge julen en levande och härlig känsla med blommor från Interflora! Spana in decemberbuketten som självklart är julinspirerad, en bukett där den härliga snittamaryllisen hamnar i fokus och är omgiven a...

  Läs mer

Interflora är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandel. Interfloras blomsterförmedling är Sveriges äldsta och ledande blomsterförmedling och finns på ungefär 400 platser i Sverige. Dessa ombud kan leverera blommor till 6 000-7 000 orter.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

 • Klarna

Få 6.25% återbäring på ditt köp hos Interflora

Gå till Interflora

Interflora erbjuder alltid:

 • Blomsterleveranser över hela Sverige

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Interflora kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

 • Härliga julbuketter!

  Tillfällig kampanj

  Ge julen en levande och härlig känsla med blommor från Interflora! Spana in decemberbuketten som självklart är julinspirerad, en bukett där den härliga snittamaryllisen hamnar i fokus och är omgiven av vacker eukalyptus.Erbjudandet om höjd återbäring gäller t.o.m. 17/12 2017.

Fler butiker inom Nöje & Underhållning och Tjänster & Abonnemang