Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Jakobs Apotek

Få 5,5% cashback på ditt köp hos Jakobs Apotek

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Jakobs Apotek är en svensk hälsokostnätbutik som erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Här hittar man ett brett sortiment av de bästa kosttillskotten och kroppsvårdsprodukterna på marknaden från ett urval av ledande svenska märken som Holistic, Helhetshälsa, Bättre Hälsa och Scandinavian Hemp. Jakobs Apotek strävar efter att erbjuda så rena och naturliga produkter som möjligt där deras sammarbetspartners garanterar full kontroll över innehåll och kvalitet. Med det breda sortiment finns de till för att uppmuntra och hjälpa sina kunder att enklare göra hälsosamma och gröna val.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Jakobs Apotek erbjuder alltid:

  • Stort sortiment av kosttillskott och skönhet
  • Fri frakt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Jakobs Apotek kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.