Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Jula

Få 3% cashback på ditt köp hos Jula

Cashback ges endast vid köp av presentkort på Zupergift som sedan löses in till ett presentkort på Jula. Notera att butikens egna regler (antal, exkluderade produkter m.m.) för presentkortsanvändande gäller.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Köp presentkort hos Zupergift som sedan går att lösa in till ett presentkort hos Jula.

Jula är ett svenskt företag, som grundades 1979, inom branschen "Gör det själv" och är nu ett av Nordens ledande inom just det. I sortimentet hittas fler än 15 000 hem-, trädgård- och fritidsprodukter. Produktsortimentet är prisvärt och till för att förenkla vardagen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Jula erbjuder alltid:

  • Fler än 15 000 produkter
  • Fri frakt till ombud över 999 kr
  • Prisvärda produkter

Särskilda villkor

Cashback ges endast vid köp av presentkort som löses in hos Zupergift till ett Jula-presentkort. Ej inlösta presentkort kan returneras inom 14 dagar genom att kontakta Refunder. Eventuella returer efter inlöst presentkort hanteras direkt av butiken. Värdekoden hos Zupergift har en giltighetstid på tolv månader från inköpsdatum.

Klar för utbetalning

14 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Jula kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.