Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Play at home and stay safe!

Play at home and stay safe!

Tillfällig kampanj

Kid’s Concepts egendesignade produkter är väl sammansatta i serier i harmoniska färger. Materialet är valt för en trygg och lekfull miljö i baby- och barnrummet med hållbarhet i fokus. Produkterna skall tåla att gå i arv från storebror till lillasyster.

Kid’s Concept har samlat inredning och leksaker med genomtänkta teman och färger så att det blir enkelt att skapa en härlig miljö för ditt barn. Kid’s Concept älskar att se barn utvecklas när de utforskar världen på sina villkor. Kid’s Concept bryr sig om vår planet och arbetar hårt för att våra produkter ska belasta miljön så lite som möjligt och tålas att gå i arv från storasyster till lillebror. Lek, ha kul och låt barn få vara barn! Målgruppen är baby och barn 0-6 år och alla nära och kära kring dem.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klarna
Kid’s Concept

2.5% 4% cashback på ditt köp hos Kid’s Concept

Kid’s Concept erbjuder alltid:

  • Hållbara leksaker och inredning för barnen

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Kid’s Concept kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Hem & Trädgård