Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Länna Möbler

Få 1,5% cashback på ditt köp hos Länna Möbler

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Länna Möbler grundades 1973 och är idag ett internationellt företag som erbjuder skandinaviska designmöbler av välkända formgivare. Ledord som är av stor vikt för Länna Möbler är kvalité och funktionalitet på möbler som är klassiska, tidlösa och moderna. Det breda sortimentet erbjuder fler än 200 utvalda varumärken som i sin tur erbjuder inredning och möbler för alla hemmets rum och trädgården. Prisgaranti är även något som erbjuds av Länna Möbler, för att alla kunder ska känna att man handlar kvalitetsdesign till rätt pris.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Länna Möbler erbjuder alltid:

  • Enormt sortiment av kvalitativa inredningsprodukter från utvalda varumärken
  • 100 dagars ångerrätt
  • Prisgaranti

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 34 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Länna Möbler kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.