Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Match.com är en av Sveriges största dejtingtjänster med fler än 20 000 aktiva medlemmar varje dag. Åldersgränsen är 18 år men medlemmarna är i genomsnitt mellan 25-55 år, men det finns även medlemmar som till och med har passerat 80-årsstrecket. På Match.com är det en jämn fördelning mellan könen. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem på sajten, att lägga upp sin profil och att söka bland övriga medlemmar. För att kunna kommunicera med övriga medlemmar krävs en prenumeration.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Match.com

Få 175 kr cashback på ditt köp hos Match.com

Match.com erbjuder alltid:

  • Dejtingtjänst med fler än 20 000 aktiva medlemmar varje dag

Särskilda villkor

Cashback ges enbart när man köper ett medlemsskap. Cashback ges ej om man signar upp sig på ett gratis medlemsskap. Cashback ges endast till nya kunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Match.com kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Tjänster & Abonnemang