Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Match.com

Få 10% cashback på ditt köp hos Match.com

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Match.com är en av Sveriges största dejtingtjänster med fler än 20 000 aktiva medlemmar varje dag. Åldersgränsen är 18 år men medlemmarna är i genomsnitt mellan 25-55 år, men det finns även medlemmar som till och med har passerat 80-årsstrecket. På Match.com är det en jämn fördelning mellan könen. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem på sajten, att lägga upp sin profil och att söka bland övriga medlemmar. För att kunna kommunicera med övriga medlemmar krävs en prenumeration.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Match.com erbjuder alltid:

  • Dejtingtjänst med fler än 20 000 aktiva medlemmar varje dag

Särskilda villkor

Cashback ges enbart när man köper ett medlemskap. Cashback ges ej om man signar upp sig på ett gratis medlemskap. Cashback ges endast till nya kunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 29 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Match.com kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.