Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Matkomforts middagslösning innehåller näringsriktiga, goda och vällagade middagar. Lättlagad mat för vardagskvällar då man varken har tid eller lust att planera, handla och laga en ordentlig middag. Man får en matkasse med ingredienser och ett receptblad, Matkomfort förbereder och levererar goda och näringsriktiga middagar till dörren. Allt man behöver göra är att följa de enkla anvisningarna så har man maten på bordet. Och en hel del tid över för annat. Menyerna är varierade och innehåller både klassiker och moderna favoriter. Rätterna är välkomponerade, både ur smak- och näringsperspektiv. MatKomfort levererar bra mat lagad från grunden, utan halvfabrikat, tillsatser eller konserveringsmedel. Välj mellan fyra olika middagslådor, Premium, Sthmslådan, Familjefavoriter, Vroom och Premium Vego. Gemensamt för alla matkassar är att menyerna är både kockförberedda och lättlagade. Matkomfort levererar i Stockstockholm och stora delar av Mälardalen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

MatKomfort

Få upp till 7.5% cashback på ditt köp hos MatKomfort

Nivåer för cashback

Allmänt 150 kr
Presentkort 7.5%

Visa alla nivåer för cashback

MatKomfort erbjuder alltid:

  • Matkasse för godare middag

Särskilda villkor

Erbjudandet gäller för nya kunder, för nytecknade abonnemang.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos MatKomfort kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Cashback hos MatKomfort

MatKomfort erbjuder cashback upp till 7.5%, Nedan listas hur mycket cashback som erbjuds till respektive kategori.

Allmänt 150 kr
Presentkort 7.5%

Fler butiker inom Hem & Trädgård och Tjänster & Abonnemang