Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

MAVN of Sweden

Få 5% cashback på ditt köp hos MAVN of Sweden

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
MAVN of Sweden, etablerat 2019 i Malmö av grundaren Alexis, är ett varumärke som förenar stilmedvetenhet med ett djupt engagemang för miljön och hållbarhet. Sedan starten har MAVN of Sweden fokuserat på att erbjuda den moderna mannen ett alternativ till traditionella accessoarer, genom att använda miljövänliga material som trä, läder och natursten. Dessa val understryker företagets mål att minska klimatpåverkan och erbjuda produkter som inte bara är trendiga och stilrena utan också bidrar till en mer hållbar framtid. Genom att välja MAVN of Sweden stödjer kunderna en livsstil av medveten konsumtion och blir en del av en rörelse som värnar om planetens välbefinnande, allt medan de bibehåller en elegant och tidlös stil.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

MAVN of Sweden erbjuder alltid:

  • Eleganta accessoarer avsedda för män
  • Fri frakt & retur
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos MAVN of Sweden kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.