Mekanika.se

Få 2.5% återbäring på ditt köp hos Mekanika.se

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Mekanika.se erbjuder bildelar och biltillbehör till Sveriges vanligaste bilmärken. Mekanika.se tycker att det ska vara enkelt att handla bildelar på nätet, därför är reservdelskatalogen tydlig och lättöverskådlig. Du knappar in ditt regnummer och sedan visas de delar som passar din bil. Istället för att erbjuda mängder av snarlika varianter på samma produkt strävar Mekanika efter att hålla nere antalet alternativ – allt för att du snabbt ska hitta den del du söker. Katalogen fokuserar på att leverera rätt bildelar, helt enkelt. Skulle du ändå känna dig osäker i ditt val av bildel, tveka inte att höra av dig till kundtjänsten via e-post eller telefon. Här jobbar personal som har mångårig erfarenhet av bilreservdelar och som lugnt kan guida dig till rätt val. Mekanika.se använder sig av säkra betallösningar och dina bildelar levereras blixtsnabbt med Posten. Dessutom med två års garanti.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Trygg E-handel Certifierad för Trygg E-handel
  • Klarna

Få 2.5% återbäring på ditt köp hos Mekanika.se

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Mekanika.se erbjuder alltid:

  • Rätt bildelar, helt enkelt

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Mekanika.se kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Fler butiker inom Till bilen